09:15 - 09:55

MetteVanvittig vindermentalitet!

Vækst kræver store tanker og høje mål. Ledere af vækstvirksomheder har let ved at sætte høje mål, for de er i forvejen modige og har is i maven til at skabe noget stort. Derfor skal du alligevel blive ved med at træne for at blive vinder.  Hvordan du gør, fortæller tidligere verdensmester i roning, Mette Bloch, om. Hun vil få dig til at tænke større tanker, og du vil for alvor opleve, at der ikke er andre grænser end dem, du selv sætter! Der er ingen begrænsninger for, hvad man kan – du skal bare vide, at det koster noget – i form af fx tid, penge eller engagement, mener Mette Bloch. Hun sætter selv overliggeren højt. Sidste år satte hun et mål om at blive stand-up’er, og i stedet for at arbejde sig forsigtigt op, bookede hun for egen regning Koncertsalen i Tivoli med 1.600 pladser til sit debutshow – det var en udfordring, der ville noget!
Men euforien kommer netop der, hvor man er på vej ind på scenen, og der er risiko for at miste fodfæstet! Derfor skal målsætninger udfordre!

Du får nogle helt konkrete værktøjer til succes, og Mette Bloch afslutter med en øvelse, hvor du bliver udfordret på dine egne vanvittige målsætninger. 

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning, har en bachelorgrad i idræt og har læst psykoterapi. Desuden er hun foredragsholder, skribent og forfatter til bogen Tør du blive en vinder?

”Hvis du står i en situation, du ikke kan ændre på, så få det bedste ud af den! ”Mette Bloch

Web: www.mettebloch.dk